Duuves Mixed Music opent seizoen met ‘Voorjaarsblues’ zondag 15 maart

62 Views

Stichting Duuves Mixed Music opent haar seizoen op zondag 15 maart bij Zaal Gieling in Groessen.

Twee bluesbands treden die middag op: La Grange en The Veldman Brothers.

De ‘voorjaarsblues’ dus bij Gieling met bands die bekend zijn bij de liefhebbers. La Grange (met Groessenaar Marcel Bos als drummer) was vorig jaar één van de beste bands op het festival ‘Texel Blues’.

The Veldman Brothers staan al meer dan tien jaar aan de top en zijn vaste gast bij ‘Ribs & Blues’, één van de grootste bluesfestivals van Nederland.

De vorig jaar opgerichte Stichting Duuves Mixed Music heeft als doelstelling het organiseren van (muziek)evenementen in de gemeente Duiven. Met de opbrengsten wil de organisatie maatschappelijke projecten in Duiven ondersteunen. Omdat de stichting haar vleugels wil uitslaan naar de hele gemeente, is voor het voorjaarsconcert gekozen voor Zaal Gieling in Groessen.

De ‘voorjaarsblues’ op 15 maart begint om 14.00 uur met een optreden van La Grange. Om 16.30 uur nemen The Veldman Brothers het over. Zij spelen tot 18.30 uur. Dankzij bijdragen van sponsors kan de entreeprijs laag worden gehouden: 5 euro. Het complete programma van Duuves Mixed Music voor 2020 wordt binnenkort bekendgemaakt.

FOTOBIJSCHRIFT

The Veldman Brothers is één van de twee bluesbands die op zondag 15 maart optreedt bij Gieling.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!