Een gewaagd experiment met Maartje en Kine

153 Views

Het muzikale comedy-duo Maartje en Kine is de laatste tijd niet van de TV weg te slaan. Toch vinden de dames nog tijd om op zaterdag 3 juli om 20.00 uur Doesburg aan te doen met hun 100% coronaproof programma Speelbeesten. Op het Podium van Doesburg brengen de dames nummers die ze tijdens de lockdown hebben geschreven!

Maartje en Kine maken met Speelbeesten van de coronanood een deugd. Anderen gingen trainen voor de triathlon, de kelder opruimen of Japans leren, zij deden iets wat ze al heel lang wilden: een programma maken over onderwerpen die ze tot nu toe nog niet aandurfden. Speelbeesten is een show geworden met liedjes over die ontbrekende kinderwens. Over Maartjes voornemen om haar relatie te beëindigen, over Kines haat-liefdeverhouding met haar thuisland Noorwegen en over de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.

Gewaagd experiment

Voor de tournee schrijven Maartje en Kine samen met schrijver Peer Wittenbols voortdurend nieuw materiaal. Daarom is geen enkele avond hetzelfde. Er ontstaat een ontzettend scherpe show. Als publiek ben je onderdeel van een gewaagd experiment. Nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje en Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Als ware speelbeesten willen Maartje & Kine niets liever dan het theaterdoek aan flarden zingen.

Zaterdag 3 juli | Maartje en Kine, Speelbeesten | Toegang  € 17,50

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!