Eet-Lokaal boost samenwerking Liemerse gastvrijheidsindustrie

369 Views

Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar komt met 2 initiatieven om de Liemerse gastvrijheidsindustrie dichter bij elkaar te brengen. Dit, door 2 unieke evenementen te organiseren speciaal voor deze bedrijfstakken in de Liemers: het gaat hier om de horeca en de verblijfs-, en overnachtingsaccommodaties.

Vaak wordt er gezegd dat horecaondernemers alleen bezig zijn met hun eigen bedrijf. Zowel plaatselijk, regionaal, als landelijk moeten we dan ook constateren dat de samenwerking tussen horecaondernemers onderling soms ver te zoeken is. Vaak is er weinig ruimte om elkaar te treffen tussen de drukke werkzaamheden van een eigen zaak door. Ook is er binnen de Liemers weinig contact tussen verblijfs-, en overnachtingsaccommodaties onderling en worden ervaringen in mindere mate met elkaar gedeeld.

Om deze 2 bedrijfstakken (afzonderlijk van elkaar) een betere basis binnen de Liemers te geven organiseert Eet-Lokaal 2 unieke evenementen. Op dinsdag 19 februari vanaf 10:00u is er een bijeenkomst speciaal voor B&B en Hoteleigenaren onder het genot van een heerlijke lunch. Tijdens dit netwerkevent kan men kennismaken met ondernemers met dezelfde wensen en daarnaast vraagstukken en ideeën, kennis en kunde met elkaar delen.

Daarnaast vindt er op maandag 18 maart een unieke dineravond plaats speciaal voor horecaondernemers. Veel horecaondernemers hebben op maandag en/of dinsdag een vrije dag en nemen dan ’s avonds de gelegenheid om samen met hun partner of vrienden ergens in de regio wat te gaan eten. De keuze van restaurants is op die avond echter beperkt, omdat veel restaurants op maandag en dinsdag gesloten zijn. Speciaal voor horecaondernemers opent Eet-Lokaal dan ook haar deuren op deze unieke horeca avond. Omdat alle andere gasten uitsluitend horecaondernemers zijn is het daarnaast erg leuk om wellicht nog met elkaar een afsluitende ‘sluitborrel’ te drinken in het dan geheel vernieuwde café van Eet-Lokaal.

Beide events zijn bedoelt als stimulans tot samenwerken en moet anderen inspireren kennis en tips met elkaar te delen. Reserveren voor het netwerkevent van verblijfs-, en overnachtingsaccommodaties (19 februari), óf de horeca dineravond (18 maart) is simpel mogelijk via info@eet-lokaal.com of telefonisch via 0316-242409.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!