zaterdag, september 30, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen‘Er gaan zoveel mooie dingen de deur uit’

‘Er gaan zoveel mooie dingen de deur uit’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Xander Elfrink, geboren en getogen in Zevenaar. Ik werk ruim vijftien jaar bij Ariës Natuursteen.”

 

Werk?

“Ik ben werkvoorbereider en calculator bij Ariës. Samen met collega’s bedien ik de showroom, verzorg mailtjes, bereken prijzen en teken. Soms gaan we mee met het stelwerk en inmeten, bijvoorbeeld bij keukenbladen, maar dat wordt steeds minder. Ik vind het leuk om met klanten om te gaan en om af en toe eens buiten de deur te zijn. Die variatie trekt me erg aan. Het meeste wat wij maken is voor de zakelijke markt, zoals natuurstenen vensterbanken. Ook verzorgen we vaak cruiseschepen. Een paar jaar geleden mochten we aan de slag op een groot schip, daar zaten hutten op waar alleen de kwartssoort Onyx in kwam. Die klus is me wel echt bijgebleven. Er gaan op dit moment zoveel mooie dingen de deur uit. Natuursteen is de laatste jaren weer helemaal terug, ook in deuromlijstingen. Mensen durven weer.”

 

Vrije tijd?

“Uitgebreid koken, met veel gangen, is één van mijn belangrijkste hobby’s. Daarnaast ga ik in de zomer vaak naar festivals en soms draai ik ook zelf wat techno muziek, samen met drie andere kameraden.”

 

De Liemers?

“Ik ben in het centrum opgegroeid, mijn ouders hadden daar zestien jaar lang een café. Tegenwoordig woon ik ook praktisch in het centrum. Ik houd van de betrekkelijke rust in de Liemers, de gemoedelijkheid en de mooie omgeving.”

 

Mooiste plekje?

“Het klompenpad – het Rijnstrangenpad – heb ik al drie keer gelopen, dat is een mooie route.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties