Exclusief optreden van Hans Kazàn voor MKB Zevenaar

31 Views

 Ieder jaar nodigt MKB Zevenaar een bekende spreker uit. Vorig jaar lukte dat niet, maar op woensdag 6 oktober 2021 is het zo ver. Entertainer en ondernemer Hans Kazàn treedt exclusief op voor MKB Zevenaar in het Musiater in Zevenaar. Over succes en tegenslagen. Over overleven en aanpassen, volhouden en inspiratie vinden in kleine dingen. Hans Kazàn heeft het allemaal meegemaakt en hij gaat er ons alles over vertellen. Natuurlijk ook met een beetje magie want hij is de man die alles kan!

 Als ondernemer en entertainer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan, maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard! Authentiek, serieus, oprecht en zonder terughoudendheid vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en…weer verder gaan. Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren? Wat moet je doen en wat moet je laten? Hoe ga je om met de onvermijdelijke tegenslag?

Wat Hans tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek.

Geïnteresseerde Zevenaarse ondernemers kunnen zich voor dit evenement aanmelden op de website van MKB Zevenaar. Toegang tot het Musiater is mogelijk met een groen vinkje in de CoronaCheck app.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!