Exposure publiekstrekker op bevrijdingsfestival

169 Views

Exposure is dé Feestband van Friesland. Dit zeskoppige bandje maakt al jarenlang Nederland onveilig op een positieve manier, zet elke zaal op zijn kop en maakt feesten waar nog lang over gesproken wordt. Het kan altijd weer gekker…Iedereen die op zondagavond 5 mei naar het Raadhuisplein in Zevenaar komt gaat het meemaken. De band is de absolute publiekstrekker van het bevrijdingsfestival van Muziekstad Zevenaar.

Met veel verkleedpartijen, humor en interactie heeft Exposure de afgelopen jaren aangetoond alles aan te kunnen. Zo komen er op 5 mei acts voorbij als Film & Musical, het Vaute Uur, de Elvis-act, het interactieve Muzikale Draaiend Rad, de Top40-medley, the Moofff-medley en nog veel meer verrassende showelementen. Nummers uit de jaren 60 tot hedendaagse tophits ontbreken niet binnen het repertoire waarbij ook nummers van eigen bodem langs komen.

Het concert met Exposure vormt de afsluiting van het bevrijdingsfestival, dat Muziekstad Zevenaar op het Raadhuisplein organiseert. Het programma begint om 12.00 uur met het hijsen van de vlag en een welkomstwoord van burgemeester Luciën van Riswijk. Daarna volgt een optreden van het seniorenorkest. Van 13.30 tot 16.30 uur betreden Ruych en DJ Job het podium. Om 19.30 uur halen leden van atletiekvereniging De Liemers en Samba Palooza uit Ooy het vredesvuur op en wordt het vuur samen met enkele veteranen ontstoken op het Raadhuisplein. Daarna is het de beurt aan Exposure. De entree is zoals altijd gratis

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!