Fort Pannerden gaat weer open tijdens de Kerstvakantie

93 Views

Sfeervol coronaproof programma voor jong en oud
Vanaf zaterdag 19 december gaat Fort Pannerden weer open!
We hebben de lock down gebruikt om het fort schoon te vegen en op te poetsen, het museum verder in te richten en te bedenken hoe we bezoekers coronaproof te kunnen laten genieten van een bezoek in kerstsfeer.
 

Programma:
Op alle openingsdagen tijdens de kerstvakantie  kunt het kerstversierde fort ontdekken via  de route fortverhalen, de Expeditie,  Elements  en de Belevingsroute (zie voor meer info: www. fortpannerden.eu).   

Op zaterdag 19 en zondag 20 december  komt de Kerstman op bezoek, is er een levende kerststal, krijgen bezoekers gratis warme chocolade en kerststol en  is er sfeervolle kerstmuziek te horen . Buiten is een koek en zopie to go”  kraam met vuurkorven ook voor  wandelaars.  

Op 3 januari komen de Midwinterhoornblazers het nieuwe jaar inluiden: van 12.00-16.00 uur. 

De expositie van fotokunst van Ineke van Middelkoop en bronzen beelden van Gerard  Neijenhuis is verlengd tot en met 3 januari. De kunstenaars zijn zelf aanwezig op zondag 20 december van 13.00-16.00 uur  om bezoekers over hun werk te vertellen.
 

Informatie;
Op onze web-site vindt u de openingsdagen en -tijden, de toegangsprijs  en ons bezoekers aanbod. Ook de voorwaarden voor een coronaproof bezoek.
Vanwege de coronamaatregelen werken we met tijdslots. U dient vooraf te reserveren via de site.
Web-sitewww.fortpannerden.eu 

Tot ziens in de kerstvakantie!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!