Foto- en verhalen wedstrijd; Fort Pannerden van binnen

51 Views

Wie gaat deze zomer de uitdaging aan?

Vanaf woensdag 15 juli tot en met vrijdag 31 augustus dagen wij u uit om deel te nemen aan de wedstrijd: maak de mooiste foto van Fort Pannerden van binnen of schrijf een verhaal met Fort Pannerden als decor!

Spannend, verrassend, schitterend gerestaureerd en tot de verbeelding sprekend ligt het fort Pannerden op het splitsingspunt van Rijn en Waal. Het heeft ruim 150 jaar de Elementen getrotseerd en het markante bouwwerk ademt de bewogen geschiedenis uit van talrijke bewoners, zoals de soldaten, krakers, maar ook uilen, vleermuizen, spinnen en nog veel meer… Het ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog en gevuld door grote, kleine en donkere ruimtes. Waar kunt u dus mooiere foto’s maken dan in het fort of een verhaal laten spelen met als het fort als decor? Wij weten het niet… laat u inspireren! Wij zijn benieuwd naar de resultaten!

Wilt u deel nemen aan de foto wedstrijd of verhalen wedstrijd? Schrijft u in via onze website onder het kopje: wedstrijd. U krijgt 20 % korting op de toegangsprijs en krijgt hierbij een consumptiebon voor koffie, thee, of limonade met een heerlijke koek. Op een van de openingsdagen tussen 15 juli en 31 augustus kunt u terecht tussen 11.00-17.00 uur. U loopt op uw gemak het fort door aan de hand van een plattegrond waarop een coronaproof route is uitgestippeld, vervolgens kiest u waar u wilt fotograferen of doet inspiratie op voor uw verhaal.

Wat zijn de spelregels?
Fotowedstrijd: het moet een foto zijn van het fort van binnen. U kiest een foto uit en stuurt die uiterlijk 31 augustus digitaal op naar: PR@fortpannerden.eu onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U mag uw foto een titel geven.
Verhalenwedstrijd: uw verhaal moet zich afspelen in het fort. U mag uw fantasie de vrije loop laten. Het verhaal bestaat uit minimaal 500 tot maximaal 10.000 woorden (1 1/2 tot 5 A4 tjes). Een verhaal gericht op de leeftijdsgroep tussen 6-16 jaar heeft onze voorkeur, maar het hoeft niet. U stuurt uw bijdrage uiterlijk 31 augustus digitaal op naar: PR@fortpannerden.eu onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U mag uw verhaal een titel geven.
De verhalen en foto’s mogen onder naamsvermelding door Fort Pannerden gebruikt worden in het fort maar ook ter promotie van het fort.

Prijs
De drie winnende foto’s worden gepubliceerd op onze website en tot eind 2020 tentoongesteld in het fort. De jury let op originaliteit en karakter.
De drie winnende verhalen worden gepubliceerd op onze website met naamsvermelding. De jury let op originaliteit en stijl. Wij laten ons door de verhalen graag inspireren voor nieuwe activiteiten op het fort.
De prijswinnaars krijgen bericht op vrijdag 11 september.


Fort Pannerden
Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg (Gld)
0481 420089
www.fortpannerden.eu (voor inschrijving)
PR@fortpannerden.eu  (voor insturen foto/verhaal)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!