Fotowedstrijd ‘Liemers in beeld’ verlengd tot eind september

382 Views

De fotowedstrijd Liemers in Beeld valt in de smaak. Veel mensen hebben inmiddels een foto ingestuurd. Vanwege het succes en de vreemde tijd waarin we ons bevinden is de fotowedstrijd daarom verlengd tot eind september!

Het werkt heel simpel. Stuur een foto van wat jij nu thuis doet. Samen eten, een thuisbezorgde maaltijd of een wandeling. Daar zijn we benieuwd naar. Alles mag, als je je maar aan de regels van de RIVM houdt. Iedereen uit de Liemers kan meedoen. Jong en oud. Stuur de foto naar fotowedstrijd@liemersinbeeld.nl. Geef je naam, mailadres en telefoonnummer en een korte toelichting bij de foto en vertel waar deze genomen is.

De foto’s worden beoordeeld op kwaliteit, originaliteit en hoe goed het leven in de Liemers in beeld is gebracht. De prijsuitreiking vindt, zodra dat weer kan, plaats in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. De tien mooiste foto’s worden geëxposeerd.

Er zijn 10 prijzen te winnen:

  • 3 hoofdprijzen; dinerbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €150,-
  • 7 boekenbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €50,-
  • Speciale jeugdprijs

De winnaars krijgen rechtstreeks bericht. Geïnspireerd? Pak dan je camera en breng het leven in de Liemers tijdens deze Coronatijd in beeld.

De spelregels vind je op www.liemersinbeeld.nl/nieuws/fotowedstrijd

Website

De fotowedstrijd past bij de website www.liemersinbeeld.nl. Daar vind je een historisch foto overzicht over de Liemers, uit de collectie van Kunstwerk! Liemers Museum en Liemerse historische verenigingen.

Wij willen deze collectie graag uitbreiden en de Liemers in beeld brengen. En daarvoor willen we graag weten wat jij nu thuis in de Liemers doet. Dat doen we met de fotowedstrijd ‘Liemers in Beeld’. De wedstrijd is een samenwerking van Kunstwerk Liemers Museum, Leven in de Liemers en De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met het Cultuur- en Erfgoedpact van de Liemers en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Westervoort, Gemeente Duiven, Gemeente Zevenaar en Provincie Gelderland.

De foto komt uit het archief van Kunstwerk! Liemers Museum. Deze zwartwit foto van de processie met bruidjes en misdienaars in Loo (rond 1981). Op de foto de bruidjes met daarachter de misdienaars waarachter duidelijk het baldakijk met daaronder de monstrans met het Allerheiligste.

Vooraan loopt Anja van Schaik. Daarachter lopen hand in hand Patricia Peters en Chantal Ebbers. Daar weer achter lopen Marion van Gellekom en Marion Boerboom. Verder lopen er nog Asja Staring-Willemsen (6), Franca Roosendahl, Fonsa Heyting en haar dochter Tjarda Heyting. De misdienaars zijn Jelle Berends (Beerens), Jan Hendriksen en Frans Jan Jansen.

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!