Fotowedstrijd ‘Liemers in Beeld’: wat doe jij nu thuis?

124 Views

Wat doe jij op dit moment thuis? Daar zijn we benieuwd naar. Maak een foto en stuur die naar ons op. Op deze wijze willen we de Liemers in beeld brengen.

Op www.liemersinbeeld.nl is een historisch foto overzicht over de Liemers te zien, uit de collectie van Kunstwerk! Liemers Museum en Liemerse historische verenigingen. Alle foto’s vertellen iets over de regio. Grote en kleine, belangrijke en minder belangrijke gebeurtenissen. Zoals de aanleg van de Betuwelijn, schuttersfeesten en huis-tuin-en-keuken foto’s van inwoners uit de Liemers.

Wij willen deze collectie graag uitbreiden en de Liemers in beeld brengen. En daarvoor willen we graag weten wat jij nu thuis in de Liemers doet. Dat doen we met de fotowedstrijd ‘Liemers in Beeld’. De wedstrijd is een samenwerking van Kunstwerk Liemers Museum, Leven in de Liemers en De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met het Cultuur- en Erfgoedpact van de Liemers en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Westervoort, Gemeente Duiven, Gemeente Zevenaar en Provincie Gelderland.

Hoe werkt het?

Stuur ons een foto van wat jij nu thuis doet! Dat mag van je coronakapsel zijn, van je gezin of een thuisbezorgde maaltijd. Alles mag, maar houd je daarbij aan de regels van het RIVM. Iedereen uit de Liemers kan meedoen, jong en oud!

Geef je naam, mailadres en telefoonnummer en een korte toelichting bij de foto en vertel waar deze genomen is. Inzenden kan tot en met 31 mei!

De foto’s worden beoordeeld op kwaliteit, originaliteit en hoe goed het leven in de Liemers in beeld is gebracht. De prijsuitreiking vindt, zodra dat weer kan, plaats in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. De tien mooiste foto’s zullen hier worden geëxposeerd.

Er zijn 10 prijzen te winnen:

  • 3 hoofdprijzen; dinerbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €150,-
  • 7 boekenbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €50,-
  • Speciale jeugdprijs

De winnaars krijgen rechtstreeks bericht. Geïnspireerd? Pak dan je camera en breng het leven in de Liemers tijdens deze Coronatijd in beeld.

De spelregels vind je op www.liemersinbeeld.nl/nieuws/fotowedstrijd

 

FOTO: Archief Kunstwerk! Liemers Museum!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!