‘Gaste kuier saam rond die Braaivleis plek’ van Eet-Lokaal

234 Views

In het weekend van 24, 25 & 26 juni maak je weer kennis met een typisch Zuid-Afrikaans fenomeen: een Braaivleis.

Het wordt een culinaire beleving, met een braaivleis (barbecue) in de romantische binnentuin van Eet-Lokaal in het centrum van Zevenaar. Mede-eigenaar en chef-kok Hertzog E. Olivier gaat voor dit bijzondere weekend terug naar zijn Zuid-Afrikaanse roots. De in Kaapstad geboren kok zal met diverse Liemerse producten een echte Zuid-Afrikaanse braai presenteren.

Op het sfeervolle terras zal een keur aan salades en gerechten staan die u zelf mag pakken, waarna u bij de BBQ wat lekkers uit kunt zoeken. Meerdere malen als u dat wenst. Op de braai liggen hele kippen, grote stukken rund en vis. Ook is er een varken aan het spit waar Hertzog à la minute een mooi stuk voor u afsnijd.

Ook voor aan de vegetariërs wordt gedacht en dit heerlijke festijn wordt begeleid door lekkere bieren of een mooi glas Zuid-Afrikaanse wijn. We rekenen op mooi weer met heerlijke muziek en de typische gastvrijheid van de medewerkers van Eet-Lokaal.

Schuif dus (weer) gezellig aan bij onze jaarlijkse legendarische braai avonden. Kom in zomerse sferen in onze binnentuin in een informele setting en geniet culinair van wat Zuid-Afrika te bieden heeft. De ontvangst is vanaf 17:30u waarna om 18:00u de start van het Braaifeest is. Gezellig aanschuiven bij elkaar aan tafel, met o.a. kermis banken en tafels. Groepen vanaf 10 personen krijgen een eigen tafel.

Prijs is € 42,50 p.p. (excl. drank), of € 25,00 voor kids (excl. drank). Het is niet mogelijk om deze avonden van de reguliere menukaart te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.eet-lokaal.com

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!