‘Geboren en getogen in de Liemers’

87 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Annemieke Mulder, wonend in Duiven. Ik ben werkzaam als MKB-adviseur online boekhouden en salarisadministratie, bij Mulder Arnhem Accountancy & Advies. Dat is het accountantskantoor van mijn vader, Joost Mulder.”

Bedrijf?
“Joost begon op 1 mei 1991 het bedrijf. Dat is nu alweer dertig jaar geleden! Ik ben hier een paar jaar geleden komen werken. Mijn broer en zus werken heir ook. Er is een grote diversiteit aan veelomvattende werkzaamheden: denk aan advies bij online boekhoudpakketten, het verzorgen van de financiële administratie en het samenstellen van jaarrekeningen. Ook het verzorgen van salarisadministratie en advisering bij arbeidsovereenkomsten, of hr-advies, hoort bij mijn werk.”

Vrije tijd?
“In mijn vrije tijd bak en kook ik graag, of ben druk aan het puzzelen. Ook zit ik op stijldansen met mijn kersverse man Marcel, bij ViDa in Zevenaar. En ik vind het ook altijd leuk om met vrienden en familie iets te ondernemen!”

De Liemers?
“Ik ben geboren en getogen in de Liemers. Ik groeide op in het mooiste dorpje van deze regio: Groessen. Nu woon ik alweer een paar jaar in Duiven. Het is heel fijn om daar te wonen, met alle mooie feesten in de buurt en hele vriendelijke mensen om me heen.”

Mooiste plekje?
“Dat is natuurlijk Groessen! De vrije ruimte vind ik erg mooi.”

Liemerse contacten?
“Het bedrijf is in Arnhem gevestigd, maar we hebben veel klanten uit de Liemers. Er is makkelijk contact en we kunnen snel langskomen bij vragen. We sponsoren ook veel lokale verenigingen en stichtingen.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!