‘Geen dag is hetzelfde bij Kinkelder’

112 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Angela Barto uit Twello. Ik werk bij Kinkelder BV, een internationaal gerenommeerde producent van industriële cirkelzaagbladen in Zevenaar.”

Werk?
“Ik ben marketeer en houd me dus bezig met alle marketing- en communicatiewerkzaamheden bij Kinkelder. Zo houd ik de markt in de gaten en maak daar een analyse van, doe ik concurrentieonderzoek, verzorg ik standontwerpen en nog veel meer. Ook ontwerp ik productbrochures, waarbij ik zelf de productfotografie verzorg. Verder houd ik me met websites bezig van zowel Kinkelder als alle dochterbedrijven. Ik schrijf de commerciële teksten en kijk hoe onze bedrijfswebsite Kinkelder.com uitgebreid en verbeterd kan worden. Dat geldt ook voor de Kinkelder Saw blades app. Daarnaast adviseer ik onze distributeurs, die onze producten wereldwijd verkopen. Bijvoorbeeld hoe ze hun website kunnen optimaliseren, de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren en beter gevonden kunnen worden op internet.”

Leuk?
“Het leukste aan mijn baan is de veelzijdigheid: geen dag is hetzelfde bij Kinkelder. Ik kom veel in contact met buitenlandse klanten en leer iedere dag weer iets nieuws. Ik werk bij een technisch bedrijf, maar ben zelf niet technisch opgeleid. Toch moet ik de producten, hun eigenschappen en toepassingen allemaal kennen om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen!”

Vrije tijd?
“Paardrijden en met mijn fotocamera op pad. Natuurlijk vind ik het heel erg leuk om met mijn vriend, familie en vriendinnen lekker uit eten te gaan of een gezellig dagje weg.”

Liemers?
“Ik ben per toeval bij Kinkelder terechtgekomen en in de Liemers beland. Zevenaar is vanuit Twello goed bereikbaar en ik heb gelukkig ook weinig last van files!”

Mooiste plekje?
“Een ‘mooiste plekje’ heb ik niet, ik ben nog niet zo bekend in de Liemers. Wel vind ik dat je hier prachtige fietsroutes en recreatiegebieden hebt.”

Foto: Ilya van Kersbergen

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!