Geslaagd 5 x 5 toernooi in Herwen

86 Views

Het 5 x 5 toernooi dat op Hemelvaartsdag in Herwen is gehouden was een groot succes. Organisator SSA SV Aerdt / Carvium zag maar liefst 21 ploegen om de bekers strijden. Ook dames  lieten hun talenten zien. “Het was een fantastisch evenement”, zegt Wim Ham namens de organisatie. “Op deze wijze kunnen we laten zien dat voetbal niet alleen voor jong en oud is, maar ook voor mannen en vrouwen!”

Mede door het prachtige zonnige weer was de bezetting uitstekend en de belangstelling van het publiek groot. Overal huppelden kinderen rond die zich uit konden leven op het fraaie luchtkussen. Hoofdsponsor Bram Wensink Transport verzorgde de jurywagen van waaruit de aanvang – en eindtijden van de wedstrijden werden aangekondigd. Een grote groep scheidsrechters waren aanwezig om de – zeer sportieve – wedstrijden in goede banen te leiden. Een DJ verzorgde prima muziek en de hamburgers en frikadellen bleken niet aan te slepen, net als de veelheid van drankjes die spelers en publiek moesten verkoelen.
Uiteindelijk  ging de eerste prijs naar de All Stars Beek, de tweede prijs naar RKPSC en derde prijs was voor ‘3 Frites enz’. De beschikbaar gestelde Fair Play Cup werd in de wacht gesleept door de ‘Chuckies’. Wim Ham: “Al met al een prachtige dag met een heel fijne en ontspannen sfeer, die ook voor volgend jaar weer veel enthousiasme teweeg moet gaan brengen. Een echt voetbalfeest.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!