Gezond het schooljaar door!

83 Views

Op woensdag 6 maart van 14.30 – 18.30 uur organiseren wij in samenwerking met diëtiste Muriel Langedijk het bijzondere en unieke kookworkshop arrangement: Gezond het schooljaar door!
De eigen bijdrage is slechts 10 euro per persoon.

Het arrangement is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar met overgewicht of neiging tot te zwaar worden en moeilijke eters met 1 van de ouders.

Tijdens deze middag krijgen ze een levendige uitleg over de vele verschillende overheerlijke groenten en fruit, verschillende smaken en gezonde voeding. We laten ze vele producten proeven en de deelnemers leren smaken te combineren.

De meegekomen ouders/verzorgers krijgen informatie over een gezonde leefstijl voor het gezin en tips rondom het verminderen van overgewicht. Ook kunnen zij vragen stellen omtrent bijvoorbeeld allergieën, hoe ze hier in het dagelijks leven makkelijk mee om kunnen gaan door andere producten te leren kennen. Aansluitend volgt een rondleiding door de kassen waar men ook weer allerlei lekkere dingen proeft en meer komt te weten over smaak en gezond eten.

Bij terugkomst in de kookstudio gaan de kinderen met ouders, onder begeleiding gezamenlijk aan de slag met het bereiden van een heerlijke 3-gangen maaltijd. Aansluitend wordt er gezellig gezamenlijk gegeten wat we hebben gemaakt en krijgen ze de recepturen met tips rondom gezond eten en bewegen mee naar huis.

Aanmelden via: info@degroeneschuur.nl of telefonisch 0316-330718

www.degroeneschuur.nl

Op de foto: Ferdinand Eeuwes (De Groene Schuur) en diëtiste Muriel Langedijk.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!