Gratis Sinterklaasactie bij minibieb De Schatkist

15 Views

Het duurt nog  6 weken voor Sinterklaas weer in Nederland aankomt, maar achter de schermen wordt er al druk gewerkt om er weer een superfeest van te maken! Sinterklaas heeft minibieb De Schatkist in Zevenaar officieel uitgeroepen tot uitgiftepunt voor schoencadeautjes. Hij heeft KR-ukkie benaderd om daar een mooi uithangbord voor te maken en op 5 november zal dat bord aan de muur bij de minibieb gemaakt worden. Ook wil Wendy wat borden voor de tuin maken zodat iedereen beter de minibieb kan vinden en dus ook een mooi pakketje kan aanvragen. Super lief dus allebei, mijn dank is groot!

De spelregels worden dit jaar iets anders.

Je mag gewoon via facebook reageren en de naam van de kinderen en de leeftijd doorgeven. Dat mogen je eigen kinderen, kleinkinderen, nichtjes, neven, buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes zijn. We proberen gewoon zoveel mogelijk kinderen blij te maken! (Er is voor ieder kind maximaal 1 pakket, dus bij twijfel even met de ouder(s)/verzorger(s) overleggen…!) Dit heeft niets te maken of je al goed kunt lezen of dat je nog maar heel klein bent. Het is voor alle kinderen van 0 t/m 18 jaar. Het heeft ook niets met inkomen te maken, kinderen hebben NOOIT te veel boeken en het is gewoon heel leuk om zo maar een mooi pakketje extra te krijgen.

Heb je geen facebook, dan mag je bij mijn voordeur een briefje invullen (naam en leeftijd). Bij het aanmelden via facebook, graag per persoonlijk bericht!  De volgende dag ligt het pakketje  klaar en dan is het ook de bedoeling dat het dan (liefst ZONDER kinderen)  wordt opgehaald.

Ik wil heel graag iedereen bedanken die dit mogelijk maakt, speciaal alle donoren die spontaan aan de deur hun gulle gaven brachten, AH Zevenaar, papierfabriek DS Smith, speelgoedbank De Mengelmoes, De Kwast, uitgeverij Zwijsen,  Peter, Christa (KR-ukkie), Wendy,  het zijn er teveel om op te noemen maar aan ieder van jullie een welgemeend DANK JE WEL, door jullie inbreng is dit allemaal mogelijk!

Minibieb De Schatkist J.P.Coenstraat 7 in Zevenaar. Facebook minibieb De Schatkist.  Start van de Sintactie is 6 november  t/m 4 december 2021

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!