Gratis Sinterklaasactie!

2 Views

Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas weer in Nederland aan.

Om op tijd de cadeautjes voor in de schoen  te regelen heeft Sint ook dit jaar weer  minibieb De Schatkist gevraagd om als uitgiftepunt te fungeren.

Oftewel:  vanaf zaterdag 6 november mag iedereen een of meer pakketjes aanvragen, zodat die na de 13e in de schoen gestopt kunnen worden of bewaard mogen worden tot 5 december.

 

De spelregels worden dit jaar iets anders.

Je mag gewoon via facebook reageren en de naam van de kinderen en de leeftijd doorgeven.

Dat mogen je eigen kinderen, kleinkinderen, nichtjes, neven, buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes zijn. We proberen gewoon zoveel mogelijk kinderen blij te maken!

(Er is voor ieder kind maximaal 1 pakket, dus bij twijfel even met de ouder(s)/verzorger(s) overleggen…!)

Het is voor alle kinderen van 0 t/m 18 jaar, ongeacht de kleur van je ogen of hoeveel geld je ouders/verzorgers verdienen. Kinderen hebben NOOIT te veel boeken en het is gewoon heel leuk om zo maar een mooi pakketje extra te krijgen.

Heb je geen facebook, dan mag je bij mijn voordeur een briefje invullen (naam en leeftijd) en de volgende dag liggen de pakjes dan voor jullie klaar!

Dit geldt ook voor het aanmelden via facebook, graag per persoonlijk bericht!  De volgende dag ligt het klaar en dan is het ook de bedoeling dat het dan (liefst ZONDER kinderen)  wordt opgehaald.

Vorig jaar zijn er 980 boeken weggegeven en ik hoop dat we dit jaar 1000 kinderen blij kunnen maken.

Heb je connecties met een groep kinderen waarvan je denkt, dat zou leuk zijn….neem dan even contact met mij op. Ieder jaar geef ik ook aan kinderen die anders niet of minder goed  bereikt kunnen worden.

 

Het zou heel fijn zijn als dit bericht gedeeld wordt en dat iedereen eens om zich heen kijkt naar kinderen in zijn of haar buurt die dit jaar misschien nog niet opgegeven zijn voor zo’n mooi pakketje.

Hoe leuk is het om een keer  na 13 november, ’s avonds aan te bellen en weg te duiken zodat het cadeautje zo maar door het kind, bij de voordeur gevonden kan worden!

Dat is toch waar het in de sinterklaastijd om moet draaien…

Iedereen veel plezier en tot ziens!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!