‘GRUOSNA 838’ organiseert haar 3e BROMMER-TOERTOCHT

141 Views

Een tocht van bijna 100 km door de Liemers op zaterdag 15 juni 2019

GROESSEN – Voor brommerliefhebbers begint de Liemerse toertocht langzaam een begrip te worden. Deze 3e editie op zaterdag 15 juni wordt er eentje van bijna 100 km, opgedeeld in twee delen met een pauzeplaats halverwege. Gestart wordt in Groessen op het terrein van Showband KDO aan de Commendereij 20. De organisatie is in handen van ‘Gruosna 838’ een activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Dit jaar gaat het puur om de toertocht. Vorig jaar was er tijdens de manifestatie Das Groessen ook gelegenheid om brommers te showen. Daarvoor is de komende jaren weer gelegenheid. De voorbereiding, zoals het uitzetten van een geheel nieuwe route is in handen van een van de deelnemers zelf. Een ander verschil met voorgaande jaren is dat er gereden wordt met voorrijden, dus geen pijltjes meer langs de route. Het eerste jaar telde de tocht 18 deelnemers, vorig jaar waren het er 33. De deelnemers reden met de merken Zundapp, Kreidler, Simson, Sparta, Puch, Jamathi en Tomos.

INSCHRIJVEN: Vooraf aanmelden middels een mailtje naar brommerskieken@deurdreiers.nl met vermelding van naam, woonplaats, telefoon en omschrijving van de brommer of motorfiets. Deelname kost 8 euro waarvoor o.a. een warme hap en drinken in de pauze worden verzorgd. Betalen hoeft pas op 15 juni bij de inschrijving ter plaatse vanaf 09:30 uur. Om 10:30 wordt gestart. Rond het middaguur wordt de favoriete pauzeplek aangedaan aan Den Oldenhoek 8 in Groessen. De finish is rond 14:30 op de startlocatie.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!