Guido Staring: ‘De Liemers zie je terug in het bedrijf’

88 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Guido Staring. Mijn bedrijf heet Zalencentrum Staring.”

Bedrijf?

“Mijn ouders hebben het bedrijf in 1970 overgenomen, toen het nog een winkel en café was. Na een paar jaar is de winkel gesloten en heeft het zich ontwikkeld tot een café en zalencentrum. We verzorgen de catering voor bedrijven en particulieren. Hiervoor doe ik alle voorkomende werkzaamheden; zalen klaar zetten, schoonmaken, bediening, catering, enzovoorts. Het is mij met de paplepel ingegoten. Het zalencentrum is sinds een aantal jaren van mij en mijn vriendin.”

Vrije tijd?

“Niet veel, maar ik breng graag tijd door met mijn vriendin, onze zoon en de hond. Af en toe een biertje drinken met vrienden zorgt ook voor ontspanning.”

De Liemers?

“Ik ben hier geboren en opgegroeid. Ons bedrijf heeft een goede band met veel Liemerse verenigingen en het merendeel van onze klanten komt uit deze streek.”

Mooiste plekje?

“Het uitzicht vanaf de dijk bij Oud-Zevenaar tot Loo. De uiterwaarden zijn prachtig.”

De Liemers Helemaal Goed?

“De prachtige natuur, het rijke verenigingsleven en de dorpen zijn zeker de moeite waard. We hebben hier een uitgebreid bedrijfsleven. Alles wat je uit de regio kunt halen zie je terug bij jouw bedrijf. Samen ‘De Liemers Helemaal Goed’ uitdragen versterkt onze mooie streek.”

Verder?

“Op dit moment zit heel Nederland in een nare droom. Ik heb een grote waardering voor alle mensen die dag en nacht bezig zijn om ons door deze crisis heen te helpen. Zalencentrum Staring is door de Corona-crisis tijdelijk gesloten en dat geeft een vreemd gevoel. We steunen graag initiatieven die het mogelijk maken om mensen een hart onder de riem te steken: zo is onze snackwagen beschikbaar gesteld om mensen met een beperking, die hun zorgcomplex niet uit kunnen, een ‘uitje’ te bezorgen.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!