‘Heerlijk, die dijken en dat water’

91 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Debbie ten Vaarwerk, ik ben 45 jaar en woon in Lobith. Mijn makelaarskantoor zit in Tolkamer: Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij.”

Bedrijf?
“Na jarenlang in de sales te werken heb ik besloten om de opleiding Makelaardij te volgen. Mijn vader en opa waren allebei makelaar-taxateur, dus het zit echt in de familie! Mijn vader zou mij ook inwerken, zodat ik de zaak kon overnemen. Helaas ging dat door zijn plotselinge overlijden sneller dan verwacht. Nu helpt mijn moeder nog met de administratie, dat is erg fijn. Als makelaar help ik bij het kopen en verkopen van huizen. Het is mooi als ik iemand écht blij kan maken met een nieuwe woning. Daarnaast werk ik enkele uren per week als WOZ taxateur. Dan handel ik de ingekomen bezwaren bij bepaalde gemeentes af.”

Vrije tijd?
“In de tuin werken en klussen rondom het huis vind ik erg leuk. Ook ben ik graag met interieur bezig.”

De Liemers?
“Ik ben hier geboren en opgegroeid. Heerlijk, die dijken en dat water. Als ik een groep ganzen hoor overvliegen, denk ik meteen aan thuis. Waar ik ook ben.”

Mooiste plekje?
“Dat zijn er eigenlijk twee! De Europakade in Tolkamer geeft me een vakantiegevoel. Daarbij is de wandelroute achter oud Lobith, via Schipperspoortje en het men-pad richting Carvium Novum, echt een verborgen pareltje.”

Lokaal?
“Als makelaar werk ik bijna altijd lokaal. Ik werk veel samen met andere makelaars, die ik geregeld tegenkom bij aan- en verkoop van huizen.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!