‘Heerlijk op de fiets naar het werk’

110 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Marleen Borst-Polman. Ik woon met man en twee kinderen met veel plezier op Groot-Holthuizen in Zevenaar. Ik werk sinds drie jaar als administratief medewerkster bij Doit Online Media. Daarnaast probeer ik het kantoor op orde te houden, maar dat is soms knap lastig met al die mannen, haha…”

Doit Online Media?

“Werken bij Doit Online Media is elke dag een feestje. Online media, het bouwen van websites en alles wat hierbij komt kijken: drie jaar geleden was dit allemaal nieuw voor mij. Nu zou ik niet anders meer willen. Ik heb veel contact met klanten, telefonisch en via de mail. Dat houdt mijn werk afwisselend en veelzijdig. We hebben een fantastisch team van webdesigners, front-end developers, web-developers en marketeers. De magie en enthousiasme van dit team werken aanstekelijk. Iedereen gaat écht voor het beste resultaat. Dat is te zien!”

Vrije tijd?

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Samen genieten van het weekend, een dagje uit of even helemaal niks.”

Liemers?

“Ik ben geboren en getogen in Zevenaar. Dat ik op mijn fiets naar mijn werk kan, vind ik een luxe! Tijdens dit vroege fietstochtje geniet ik van de omgeving. Bedrijvenpark 7Poort heeft naast bedrijfspanden ook een prachtig stukje natuur.”

Mooiste plekje?

“De Liemers heeft veel mooie plekjes. Zelf heb ik mooie herinneringen aan de omgeving van De Breuly. Het is ook heerlijk om met mijn kinderen nieuwe herinneringen te maken, op andere plekjes.”

Verder?

“Ik vind het initiatief van deze krant heel goed! Mooi om te zien dat deze samenwerking zulke mooie artikelen oplevert. Ik vind het leuk om er aan mee te werken.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!