‘Het bos is mijn kantoor’

43 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Anita Willemsen, trotse moeder van een twaalfjarige dochter. Ik woon in de wijk Het Kapiteel in Zevenaar. Daar run ik ook Anita Coacht.”

Bedrijf?
“Anita Coacht verzorgt persoonlijke coaching, wandelend in de natuur. Ik werk met ademhalings- en ervaringsoefenen. Hiermee kom je makkelijker weer in contact met gevoel. Dat is heel effectief voor mensen met een verlieservaring, stress of mensen die meer in balans willen komen. Ook begeleid ik vrouwen waarvan de hormonen ontregeld zijn, vaak doordat zij in de overgang zijn. Hiervoor gebruik ik de ‘Reset Je Hormonen Methode’: ik begeleid ze in tien weken naar een balans van de hormonen. Daarnaast is het mogelijk om de vijfweekse cursus Mindful Run of Walk te volgen. We werken aan loop- en ademtechniek, gecombineerd met core-stability en mindfulnessoefeningen.”

Vrije tijd?
“Veel energie haal ik uit mijn werk, of een eigen mindful run. Daarnaast doe ik aan krachtsport en maak ik tijd voor het bereiden van gezonde, voedende maaltijden.”

Liemers?
“Ik woon hier mijn hele leven al. Alles is aanwezig: vakmensen, gezellige dorpen, horeca waar je heerlijk kunt eten en drinken. De natuur in de Liemers is ook prachtig. Ik zeg altijd trots: het bos is mijn kantoor!”

Mooiste plekje?
“Het meest geniet ik van de uiterwaarden, of het nou het klompenpad is of een rondje Bijland.”

 De Liemers Helemaal Goed?
“Anita coacht is nog geen partner, maar daar gaat verandering in komen. Ik vind het een super initiatief dat helemaal aansluit bij mijn persoonlijke waarden: met en voor elkaar zorgen, dan kunnen we elkaar versterken.”

Verder?
“In deze bijzondere tijd van Covid-19 hoop ik dat iedereen zich gezond mag blijven voelen. Ik zie prachtige initiatieven ontstaan om elkaar te ondersteunen, laten we dat zo houden!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!