Het jaarlijkse sinterklaasfeest van minibieb De Schatkist gaat bijna weer beginnen…..

9 Views

Dit jaar komt Sint 12 november in Nederland aan.

 

Maar achter de schermen is hij natuurlijk het hele jaar druk geweest met regelen, cadeautjes kopen, boeken uitzoeken, inpakken, pepernoten bakken, chocolade dingen maken, je kan het zo gek niet bedenken!

 

Kilometers papier en plakband, rollen lint en dozen vol met stickers gaan er door heen.

Dit jaar heeft zelfs een echte label zwarte Piet, voor iedereen een prachtige naamlabel gemaakt die ook nog eens als boekenlegger te gebruiken is!

 

De laatste knuffels worden verzameld, de cadeautjes geteld en nog gauw een extra lading boeken gedrukt en verstuurd en dan……

 

Dan is het weer tijd om vanaf 5 november de kinderen op te geven. Je eigen kinderen, kleinkinderen, vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes, buurkinderen, kortom iedereen van 0 t/m 18 jaar.

Je mag hun NAAM en LEEFTIJD via facebook minibieb De Schatkist opgeven, of gewoon een briefje in de brievenbus doen met deze gegevens.

Ieder kind mag natuurlijk maar één keertje op gegeven worden, dus als je voor het kind van iemand anders aanvraagt, graag even navragen of hij of zij al opgegeven is.

 

De VOLGENDE dag, ligt er dan een mooi pakketje voor ze klaar, die de volwassenen op mogen halen tussen 10.00 en 17.00 uur bij het officiële uitgiftepunt.

Nog even een paar dagen thuis verstoppen en dan kan het na 12 november in de schoen!

 

Voor de mensen uit de omgeving die liever in hun eigen dorp willen ophalen is die mogelijkheid er, maar pas vanaf 28 november. Wil je eerder het pakketje in huis hebben mag je gewoon naar mij toe komen.

Plaatsen waar dat kan zijn tot nu toe: Giesbeek, Loo, Westervoort, Herwen, Duiven, Lobith, Pannerden en Tuindorp (Tolkamer)

 

Laten we er samen weer een fantastisch feest van proberen te maken juist als de wereld om ons heen steeds wat donkerder lijkt te worden.

 

Minibieb De Schatkist

J.P.Coenstraat 7 in Zevenaar

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!