‘Het stadse gevoel én rust in de natuur’

82 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?

“Moniek Ouwerling. Ik ben woonachtig in Zevenaar en ik werk in dezelfde gemeente, bij Van Bruggen Adviesgroep de Liemers. Daar ben ik officemanager.”

Werk?

“Als officemanager verzorg ik alle administratieve taken. Dat doe ik met veel plezier. Ik mag meedenken met het bedrijf, wat mijn werk uitdagend maakt. Het persoonlijke contact met onze relaties spreekt mij erg aan. Daarbij is het fijn als we mensen kunnen helpen om geld te besparen bij de hypotheek of verzekering. Dat geeft voldoening.”

Vrije tijd?

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn fijne kinderen, lieve familie en toffe vrienden. Verder sport ik graag, zowel buiten als bij een fitnesscentrum. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Buitenblik en Kledingbeurs Duiven. Ook organiseer ik mede het succesvolle Happy Body & Mind Event in Zevenaar. Als de coronamaatregelen voorbij zijn, wil ik een Vintage (kinder)kledingbeurs organiseren in Zevenaar. Ik heb dus genoeg te doen.”

De Liemers?

“Toen ik twaalf jaar geleden deze streek in kwam rijden, was ik blij verrast door de rust en gemoedelijkheid van de mensen. Je kan hier het stadse gevoel opzoeken én er is rust in de natuur. Het is nu een vertrouwde omgeving voor mij.”

Mooiste plekje?

“De Breuly staat met stip op nummer één! Dit natuurgebied is elk seizoen prachtig. Tussen maart en oktober is het natuurwater heerlijk om in te zwemmen. Het is fijn om deze plek zo dichtbij te hebben.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!