Hoveniersbedrijf Dijkhuizen hoofdsponsor Liemers Harmonie Duiven

150 Views

Liemers Harmonie Duiven en Erwin Dijkhuizen van Hoveniersbedrijf Dijkhuizen uit Duiven hebben een nieuw sponsorcontract ondertekend. Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Liemers Harmonie Duiven. De komende twee jaar is Hoveniersbedrijf Dijkhuizen de hoofdsponsor van de Duivense muziekvereniging.

Liemers Harmonie Duiven is enthousiast over de verlengde samenwerking: “Wij zijn trots op deze samenwerking. Dankzij de financiële ondersteuning van Hoveniersbedrijf Dijkhuizen kunnen wij jaarlijks het concert ‘Dijkhuizen in Harmony’ organiseren in De Ogtent,” aldus penningmeester Kees Luijkx. “Ieder jaar is er een ander thema bij deze concerten. Vorig jaar werden de kinderen uit Duiven aangesproken met het thema ‘Kids in Action’. Zo laten wij als vereniging zien dat we voor alle doelgroepen toegankelijk zijn.”

“Liemers Harmonie Duiven is een mooie muziekvereniging,” aldus sponsor Erwin Dijkhuizen. De combinatie van zijn hoveniersbedrijf met de muziekvereniging komen voort uit zijn eigen muzikale achtergrond. “De creativiteit die geactiveerd wordt tijdens het muziek maken, gebruik ik ook bij het ontwerp van mijn tuinen.” Ook hij is enthousiast over de concerten ‘Dijkhuizen in Harmony’: “De voorjaarsconcerten van Liemers Harmonie Duiven zijn de afgelopen jaren van hoog niveau. Het is voor mij de start van een drukke periode met meerdere projecten. Even ontspannen tijdens een mooi concert is dan een aangename afwisseling.”

‘Dijkhuizen in Harmony’ vindt dit jaar plaats op zondag 11 maart vanaf 14.00 uur in De Ogtent. Het thema van het concert zal zijn: Musicals. Voor kaarten kunt u alvast informeren via de leden van de muziekvereniging of via secretarisliemersharmonie@outlook.com.

Op de foto ziet u links secretaris Bart Kersten en rechts Erwin Dijkhuizen, eigenaar van Hoveniersbedrijf Dijkhuizen.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

3 reacties

  1. Jannie Quist

    Hoe duur zijn de kaarten voor 11 maart.
    Vr grt
    Jannie Quist

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).