Hulp in Gelderland zoekt modellen voor modeshow

150 Views

Na het succes van vorige jaren komt er een vervolg op “Model voor een dag”, op 14 april vanaf 13.30 uur in Meulenvelden in Didam.

De modeshow wordtgeorganiseerd door Hulp in Gelderland, deze organisatie biedt hulp en begeleiding bij het huishouden. Met betrokkenheid, aandacht en vertrouwen. Ze kunnen je adviseren en werken samen met partijen die mantelzorgers ondersteunen.

Voor 14 april is de organisatie op zoek naar modellen. Ken of ben je iemand die het verdient verwend te worden? Stuur een motivatie met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet mag worden naar info@hulpingelderland.nl.

Modellen worden volledig verzorgd en in de watten gelegd door een team van kapsters, visagisten, fotograaf, stylisten en krijgen een heuse catwalktraining om ‘s middags de modeshow te lopen. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk, dus familie en kennissen kunnen mee genieten.

Lamarique Damesmode, Gilsing Herenmode, Ros Schoenen, Hairfashion Marion, Brillehuus Didam en Linda Koster van Oriflame zorgen dat de modellen voorzien worden van de nieuwste voorjaarstrends.

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!