‘Iedere dag met plezier naar mijn werk’

23 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Renate Mom. Ik woon sinds vier jaar in Duiven, daarvoor heb ik in Westervoort gewoond. Ik ben eigenaresse van pedicurepraktijk Westervoort.”

 

Bedrijf?

“Hiervoor holde ik van het ene baantje naar het andere, dus besloot ik een nieuwe opleiding tot medisch pedicure te volgen. Om daarna wat bekendheid te creëren, heb ik zelf flyers uitgedeeld. Ze zaten nog niet eens allemaal in de bus of ik had al een paar klanten! Ik  verzorg eigenlijk alles wat met voeten te maken heeft: van het knippen van nagels tot het maken van nieuwe nagels. Ook verzorg ik bijvoorbeeld schimmelnagels, reumatische voeten of de voeten van diabetische patiënten. Ik doe dit met veel plezier. Het is leuk als ik problemen aan de voeten kan oplossen, zodat cliënten weer huppelend de praktijk verlaten.”

 

Vrije tijd?

“Ik houd erg van wandelen. Ook ga ik graag op vakantie, bijvoorbeeld naar Italië en Spanje. Heerlijk relaxen en ontspannen.”

 

De Liemers?

“Ik woon en werk al een hele tijd in de Liemers. Het is mijn thuis.”

 

Mooiste plekje?

“De splitsing van de IJssel en de Rijn vind ik echt prachtig. Het is heerlijk rustgevend. Ik ga vaak op een bankje zitten om te kijken of er boten langskomen.”

 

Lokaal?

“Het is leuk om verbonden te blijven met Westervoort. Ik heb hier mijn vaste cliënten opgebouwd. Ik ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!