Iets dieper dan ‘hoe gaat het met jou?’

6 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer ofmedewerker van een Liemers bedrijf.

“Naam?”
Mirjam Verstegen, ik woon in Zevenaar. Ik heb er bewust voor gekozen om aan de keukentafel mijn werk te doen. Mijn bedrijf heet ‘Kleur je toekomst’, maar ik ben te vinden onder www.mirjamverstegen.nl.

“Bedrijf?”
Ik heb 28 jaar lang op het Liemers College gewerkt. Opgegeven moment dacht ik: ‘Hier pas ik niet meer.’ Ik koos voor een nieuw paden wilde verre reizen gaan begeleiden voor jongeren en hun ouders. Ik had al vier reizen op mijn lijstje staan… en toen kwam corona. Toch wilde ik absoluut niet stilzitten. Daarom heb ik een opleiding tot beroepscoach gevolgd. Nu begeleid ik jonge mensen die iets willen veranderen, of vragen hebben over hun loopbaan. Ik kan bijvoorbeeld helpen als iemand vroeger gepest is of last heeft van faalangst. De trainingen die ik geef draaien om het opdoen van nieuwe ervaringen. Ook stel ik vragen, die iets dieper gaan dan het simpele ‘hoe gaat het met jou?’

“Vrije tijd?”
Vanaf mijn 18e ben ik al bezig met reizen. Ik wil heel graag nieuwe dingen meemaken en mezelf verbreden.

“De Liemers?”
Ik heb altijd in het onderwijs gewerkt. Ik voel me vooral verbonden met de mensen. Als er vroeger een klassenfeest was, kwamen de leerlingen gewoon bij mij thuis.

“Mooiste plekje?”
Langs de Welling hoeve in Groessen kun je heel mooi over de Kandiadijk lopen. Het weidse uitzicht geeft mij een gevoel van vrijheid.

“Lokaal?”
Mensen die een beetje hulp nodig hebben, vinden het vaak fijn om iets dichterbij te vinden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!