vrijdag, september 22, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenIJsbaan Duiven begroet twee nieuwe hoofdsponsoren

IJsbaan Duiven begroet twee nieuwe hoofdsponsoren

De ijsbaan in Duiven luistert dit jaar naar een nieuwe naam. Na “Rabo IJsbaan” en “Gaba IJsbaan” wordt de nieuwe naam voor de grootste overdekte ijsbaan van Gelderland “Brilliant IJsbaan”. Ook de succesvolle curlingcompetitie heeft een nieuwe naamgever gekregen en luistert vanaf de komende editie naar “CircuProducts Curlingcompetitie”.

 

“Wij zijn erg blij met de toetreding van de twee nieuwe sponsoren omdat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de continuïteit van de ijsbaan” deelt Rob Vissers verheugd mede. Volgens de blije voorzitter van de Stichting Winterevenementen Duiven is de ijsbaan voor haar voortbestaan namelijk voornamelijk afhankelijk van sponsoren. Naast het bieden van ijsvertier aan tienduizenden kinderen en honderden enthousiaste curlers heeft de ijsbaan ook een ideële doelstelling. Het doel is om jaarlijks aan circa 400 minimagezinnen uit Duiven, Westervoort en Zevenaar een kerstpakket te kunnen overhandigen. Het is met name hierom dat Brilliant en CircuProducts zijn toegetreden als hoofdsponsor.

 

Het Duivens MKB familiebedrijf Brilliant Group B.V. is opgericht in 2005 en telt nu circa 60 medewerkers. Brilliant is actief in de levensmiddelenindustrie als partner in hygiëne en veiligheid. De experts van Brilliant bieden totaaloplossingen voor voedsel en dranken producerende en verwerkende bedrijven met een specialistisch totaalpakket aan producten en diensten. Momenteel bouwt Brilliant op een kavel van ruim 12.000 m2 een duurzaam bedrijfspand aan de Typograaf 19 op het bedrijventerrein Graafstaete in Duiven. “Als onderneming hebben wij onze maatschappelijke betrokkenheid altijd hoog in het vaandel. Het feit dat de jeugd in de Liemers en omstreken wordt gemotiveerd om te sporten, te schaatsen en samen te genieten alsmede de doelstelling vanuit de Stichting Winterevenementen Duiven om de minima in Duiven jaarlijks te verrassen met een kerstpakket zijn de redenen dat wij als hoofdsponsor zijn toegetreden.“ aldus directeur Marc Rosendahl van de Brilliant Group BV.

 

CircuProducts is een zusterbedrijf van Brilliant met een missie om toe te werken naar 100% circulariteit door recycling en hergebruik te stimuleren en de afvalstroom binnen onze gemeente en daarbuiten fors te verminderen. Het kersverse bedrijf zal in 2022 opstarten en allianties aangaan met bedrijven en deze helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Omdat CircuProducts zich in de opstartfase vooral zal richten tot Duivense MKB’ers, is besloten om de startup extra bekendheid te geven door de Curlingcompetitie te sponsoren omdat daar veel MKB bedrijven aan deelnemen. “De curlingcompetitie geeft ons een mooi podium en bovendien past de doelstelling van het evenement bij onze eigen maatschappelijke betrokkenheid met Duiven en de Liemers” legt directeur van CircuProducts Peter Houthuijzen uit.

 

De sponsorovereenkomsten hebben een looptijd van een jaar. Beide sponsoren hebben daarnaast een intentieverklaring voor drie jaar afgegeven. De Brilliant IJsbaan opent op vrijdag 23 december en de CircuProducts Curlingcompetitie start op 27 december.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties