IJssalon Pisa krijgt nieuwe eigenaar!

366 Views

ZEVENAAR – Na 20 mooie jaren geven de huidige eigenaren, van IJssalon Pisa te Zevenaar, Ando en Sandra Gollenbeek vanaf 1 januari 2020 de ijsspatel door aan Coco Strijbosch.

Ando en Sandra hebben samen met veel plezier in de ijssalon gewerkt. ,,We hebben beide mooie maar ook moeilijke jaren gehad’’, zegt Sandra. ,,Echter op een bepaald moment komt de vraag willen we dit nog 10-20 jaar doen?’’ vult Ando aan. Ando die altijd graag iets voor de medemens wil doen is dan nu 2 maanden aan het werk als chauffeur voor de huisartsenpost. Sandra is nog zoekende welke kant ze uit wil maar gaat komende periode eerst Coco de goede richting op helpen. ,,Ando en Sandra hebben veel verstand van zaken en ik kan nog erg veel van ze leren, zo ben ik nu met Sandra druk bezig met de Sintchocolade en verzin ik met Ando de ijstaarten.’’ Ook wordt er samen nog hard gewerkt aan grote chocolade bestellingen met logo voor bedrijven.

Coco die al 7 jaar ijs bereidt bij de populaire ijszaak in hartje Zevenaar geeft aan, het is voor mij een droom die werkelijkheid wordt.’’ Twee dagen nadat Coco was afgestudeerd aan haar opleiding Forensisch onderzoek vertelde Ando en Sandra haar dat ze iets anders wilden. ,,Het is natuurlijk een hele andere richting dan waarin ik afgestudeerd ben, maar ik wist zeker dat dit iets voor mij kon zijn! Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt.’’ De band tussen Ando, Sandra en Coco is erg goed. ,,Ando kent mij al vanaf toen ik in een luier zat, hij heeft geregeld op mij en mijn tweelingzus Nine gepast.’’

Er wordt al druk gepland voor komend jaar. In januari gaat de IJssalon een maandje dicht om te verven en de keuken te verbouwen. ,,Ik wil erg graag de keuken open maken zodat de gasten kunnen zien hoe bij ons het ambachtelijke Italiaanse ijs bereid wordt.’’ Ook gaat Coco in januari naar Italië om daar inspiratie op te doen voor de lekkerste ijssmaken voor het nieuwe seizoen. Bij de vraag of er iets aan de ijsreceptuur gaat veranderen geeft Coco aan, Nee, Ando heeft 20 jaar ervaring in het receptuur zitten en daar durf ik niet aan te komen.’’

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!