‘Ik dacht: bij díé praktijk wil ik stagelopen’

10 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Koen Gerritsen, fysiotherapeut bij De Romei in Zevenaar.”

 

Werk?

“Tijdens mijn studie werkte ik als verzorger bij de jeugd van voetbalclub De Graafschap. Medewerkers van De Romei liepen daar als fysiotherapeut. Ik dacht: bij díé praktijk wil ik stagelopen. Na mijn stage kon ik meteen aan de slag en heb ik langzaam mijn uren opgebouwd. Het gesprek aangaan, achterhalen wat de klachten zijn en waar je iemand mee kan helpen, dat is de uitdaging. Het is leuk om van begin tot eind het behandelbeleid te doorlopen. Of dat nou gaat om spierblessures of mensen met nieuwe knieën, die we bijvoorbeeld ook in groepen behandelen. We hebben een grote oefenzaal om te revalideren en we werken veel met behulp van koude. Een ijsbad versterkt het immuunsysteem en het kan ook helpen bij herstel, als je het op de juiste momenten inzet. Zelf heb ik na mijn studie nog verschillende cursussen gedaan voor echografie, shockwave en nu ook footbalance: daarbij maken we zooltjes om sporters een stukje ondersteuning te geven, net zoals tape dat doet.”

 

Vrije tijd?

“Sport! Mountainbiken, hardlopen en voorheen voetbalde ik. Motorrijden is ook één van mijn grote hobby’s.”

 

De Liemers?

“Ik ben in het ziekenhuis in Zevenaar geboren en heb altijd in Duiven gewoond. Familie, vrienden, sport en werk: alles zit hier, dichtbij.”

 

Mooiste plekje?

“Voor het mountainbiken is deze omgeving een goede uitvalsbasis. Je kan zo naar Arnhem, Beek, of Montferland toe.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!