zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regio‘Ik vond het tijd om mijn passie te volgen’

‘Ik vond het tijd om mijn passie te volgen’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Charlotte van Bentum, ik woon in Zevenaar. Mijn bedrijf heet LOT Lifestyle.”

Bedrijf?
“Ik heb jaren in de detailhandel gewerkt, maar twaalf jaar geleden vond ik het tijd om mijn passie te volgen. Na een studie binnenhuisarchitectuur en interieurstyling, begon ik met LOT Lifestyle interieurontwerp. Een woonwinkel in combinatie met een ontwerpstudio. Dat was voor mij de ultieme droom. Toen in 2019 het monumentale pand aan de Markt 29 in Zevenaar vrij kwam, bedacht ik me geen moment! De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Tussen alle klanten en styling door, werk ik aan ontwerpprojecten. Dat is heel divers: van de vraag welke kleur op welke muur past, tot complete nieuwbouw- of verbouwingsprojecten.”

Vrije tijd?
“Het is leuk om dingen te ondernemen met mijn drie dochters, of met mijn vriendinnen. Een dagje shoppen, een terrasje pakken of uit eten, daar kan ik echt van genieten.”

De Liemers?
“Ik ben in Zevenaar geboren. Op mijn 17e ging ik op kamers om te studeren. Ik wilde meer zien dan Zevenaar. Sinds 2004 woon en werk ik weer met plezier in de Liemers. Eigenlijk wil ik niet meer weg!”

Mooiste plekje?
“De straat waarin mijn winkel ligt, vind ik het leukste straatje van Zevenaar! Voor velen is het een ‘vergeten straatje’, maar het staat vol met prachtige monumentale panden.”

Lokaal?
“Ik werk graag met startende ondernemers en Nederlandse leveranciers. Als er dan ook een goed verhaal achter de producten zit, word ik daar erg blij van.”

Vorig artikel
Volgend artikel
OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties