‘In de Liemers heb je alles dichtbij’

11 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Berry van Beek, ik woon in Duiven. Ik ben commercieel manager van Funeral Assist Gelderland. Het staat ook bekend als Correct Monnereau. Wij ontzorgen uitvaartondernemers door bijvoorbeeld het rouwvervoer en de overledenenzorg op ons te nemen. Ook beschikken we over eigen uitvaartcentra, zoals Afscheidshuis de Liemers in Duiven en Afscheidssuite Pannerden. Iedereen kan gebruik maken van onze dienstverlening.”

Werk?
“Tien jaar geleden was ik toe aan een nieuwe stap. Ik solliciteerde naar de vacature uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Kramer in Arnhem. Daar heb ik het prima naar mijn zin gehad. Ik mocht vele uitvaarten begeleiden, ook in de Liemers. Twee jaar geleden ben ik in dienst getreden bij Funeral Assist. Ik vind het mooi om ons team met professionals te mogen aansturen. We doen ons uiterste best om nabestaanden te ontzorgen. Ook vind ik het bijzonder om te zien hoe wij met de tijd meegaan. Onze overbrengauto’s zijn bijvoorbeeld 100% elektrisch.”

Vrije tijd?
“In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken of motorrijden.”

De Liemers?
“Ik woon ruim zeventien jaar in deze regio. Het mooiste vind ik dat je alles dichtbij hebt in de Liemers: zachtjes motorrijden over de dijk, mountainbiken op de Veluwezoom of in Montferland, een terrasje pakken op het nieuwe horecaplein in Duiven of shoppen bij de grote winkels op het industrieterrein. Ook de ligging bij de A12 bevalt me goed.”

Mooiste plekje?
“Ik kan genieten van de Nederrijn. Als je van Tolkamer naar Arnhem over de Rijn vaart, zie je een landschap vol koeien, paarden en kleine strandjes. Dat is wel gaaf hoor.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!