‘In dorpen vind je verhalen en tradities’

49 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Rosa Künne, geboren als Rosa Hippmann op het Uiversnest in Oud-Zevenaar. Inmiddels woon ik op de Martinusweg, met mijn man David en onze drie kinderen. Na mijn opleiding begon ik voor mezelf als grafisch ontwerper. Sinds januari werk ik ook als Marketing Manager bij BlueSquad in Zevenaar.”

BlueSquad?
“Ontwerpen en ondernemen is mijn passie. Na 18 jaar als zzp-er, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. BlueSquad vroeg precies op het juiste moment of ik bij hun een marketingafdeling wilde opzetten. Een geweldige kans om aan te sluiten bij een team. Bij Bluesquad creëren we een herkenbare stijl voor jouw onderneming, die we vertalen naar online én offline communicatie. We brainstormen over ‘wie zijn je klanten en waar wil je naartoe?’ Zo helpen wij mee en ondersteunen wij de ambities van anderen.”  

Vrije tijd?
“Mijn vriendinnen en ik gaan graag uit eten of naar de sauna. Verder vind ik het leuk om iets te organiseren, ik zit ook in de activiteitencommissie van MKB Zevenaar. Aan de andere kant ben ik graag thuis. Heerlijk om een beetje in de tuin te prutsen.”

De Liemers?
“Ik houd van onze dorpen, daar vind je de verhalen en tradities! Iedereen kent elkaar en ziet elkaar ook op feesten, zoals bij kermis en carnaval. De mensen hier zijn ondernemend, laten elkaar in hun waarde en staan voor elkaar klaar.”

Mooiste plekje?
“Daar woon ik natuurlijk! Vlak bij de dijk, met de uiterwaarden en de Breuly heel dichtbij. Hoe ouder ik word, hoe meer ik geniet van de prachtige natuur.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!