Informatieavond SamenLoop voor Hoop 2018

325 Views

Op 8 en 9 september vindt de 2e editie plaats van de Liemerse SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang wordt er door de teams gewandeld als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Er loopt altijd minimaal 1 teamlid op het parcours. Jong, oud, groot of klein, als je tenminste 1 ronde kunt afleggen, kun je lid zijn van een team.

Voor kinderen is er op zondag 9 september een speciale KinderLoop voor Hoop. Zij lopen 24 minuten en kunnen zo hun bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Om een dergelijk groots evenement met zo’n belangrijke doelstelling te kunnen organiseren, zijn ook veel vrijwilligers nodig. Hoe groot jouw vrijwilligerstaak is, bepaal jezelf.

Om teams en vrijwilligers te informeren en te enthousiasmeren, om een beeld te geven van het evenement, is er op woensdagavond 7 maart a.s. om 19.30 uur in de OG Tent in Duiven een informatieavond. Deze avond is gratis toegankelijk. De organisatie vertelt je alles over de SamenLoop voor Hoop de Liemers. Wat je moet weten, hoe je je kunt aanmelden, wat je als team zelf kunt doen. Ook als je graag mee wilt wandelen, maar nog geen team hebt, of als je je wilt aansluiten bij een team, kom dan zeker naar de informatieavond. We laten ook foto’s zien van de eerste editie in 2016.

Wil je nu al meer weten of je team aanmelden, mail dan naar deliemers@samenloopvoorhoop.nl of ga naar de website www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers

 

Foto onderschrift: sfeerimpressie van de SamenLoop voor Hoop De Liemers 2016.

Foto: Fotic, Walter Verwaal

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).