Inschrijving Beursvloer de Liemers weer geopend.

62 Views

Wat kost niets, maar levert u altijd iets op?
Beursvloer de Liemers! Voor het derde jaar op rij organiseert de Liemerse Uitdaging – in samenwerking met welzijnsorganisaties Caleidoz, Mikado en Welcom – dit evenement, waarbij u als maatschappelijk betrokken ondernemer in anderhalf uur tijd écht het verschil kunt maken voor een stichting of vereniging. Uw hulp levert gegarandeerd blije gezichten op. Helpt u mee het succes van de voorgaande beursedities te overtreffen?

Uitnodiging
U bent op maandagmiddag 19 november 2018 van 16.30 uur tot 18.00 uur van harte welkom bij het Liemers College Landeweer, Stationspoort 36 in Zevenaar.

Meedoen aan de Beursvloer is helemaal gratis. Het draait bij de Beursvloer immers niet om geld, maar om uw kennis, toegang tot uw netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon om handen om iets voor elkaar te krijgen.
Doel van de Beursvloer is om matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen, die de leefbaarheid in de Liemers vergroten. Onze matchmakers helpen u graag bij het vinden van uw match! (Foto Jacques Kok)

Waarom zou u meedoen aan de Beursvloer?
Omdat u maatschappelijk betrokken bent. Of gewoon, omdat u het leuk vindt om een ander te ontmoeten en te helpen. Uw bedrijf komt zo op een positieve en sociale manier onder de aandacht. Samen aan een maatschappelijk doel werken kan bovendien een originele invulling zijn van een team(buildings)uitje.

Wat kunt u aanbieden op de Beursvloer? Dat bepaalt u zelf. Bijvoorbeeld:
kennis en kunde
Denk aan: communicatie-, juridisch-, financieel- of strategisch advies, een tuinontwerp, een workshop, coaching of ICT-oplossingen etc.

helpende handen
Zoals: klussers leveren voor klusprojecten, of mensen een leuk dagje uit bezorgen.

faciliteiten/materialen
Bijvoorbeeld: vergader-, werk- of kantoorruimte, spullen, meubilair, apparatuur of drukwerk beschikbaar stellen.

Wilt u een organisatie helpen? Geweldig! Dan is er een match. Die wordt ter plekke bekrachtigd door een notaris. De hulpvragers leveren ook een tegenprestatie. Zo helpt u elkaar.

Voorbeeld:
Uw bedrijf stelt een vergaderruimte beschikbaar aan een vereniging. Als tegenprestatie stuurt de betreffende vereniging hierover een persbericht naar lokale media. Meer informatie over (de werkwijze van) de Beursvloer vindt u op de website van de Liemerse Uitdaging.

Meedoen = aanmelden voor 14 november
Beursvloerdeelnemer zijn is iets bijzonders. Kom het zelf ervaren. Schrijf u vandaag nog in. Dat is zo geregeld via dit  aanmeldformulier

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Audrey Jeurissen, projectleider Beursvloer de Liemers. Haar telefoonnummer 06 30 28 28 71. Of mail naar info@liemerseuitdaging.nl

Graag tot ziens op maandag 19 november!

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).