Inschrijving zesde editie van de Bert Timmer Memorial Loop geopend

45 Views

De inschrijving voor de zesde editie van de Bert Timmer Memorial Loop die op zondag, 2 september wordt gehouden, is geopend. Start en finish plek is Horsterpark in Duiven. Ook deze keer zijn de afstanden 5 en 10 km present, beide afstanden gaan over één ronde in een zeer afwisselend en prachtig decor. Voor de jeugd zijn er de afstanden 500 en 1000 meter. Helaas heeft onze vaste speaker Henk Borgmeijer moeten afzeggen vanwege gezondheidsproblemen, maar er is een goede vervanger, Harry van Ginkel. Harry is zelf hardloper en trainer en voorziet menige bekende loop van zijn deskundig commentaar.

Nieuw dit jaar is de scholencompetitie én een Business / Team loop. Bedrijven, clubs, verenigingen, buren, collega’s, kortom iedereen die een team van minimaal drie en maximaal vijf lopers kan samenstellen, kan zich inschrijven als Team en genieten van een sportieve dag inclusief een uniek VIP arrangement, voorzien van een hapje, een drankje én muziek. Uiteraard zijn er de informatie kraampjes en ook voor de kinderen wordt gezorgd.

Kindercentra ‘Puck en co’ neemt voor deze dag de oppas van de kleintjes over van de ouders, zodat deze met een gerust hart hun sportieve prestatie kunnen leveren. De jeugd kan zich uit leven op een springkussen en schmink is voorhanden, kortom veel aandacht en zorg voor de toekomst. Muziek is ook aanwezig, Music4U, een allround coverband die alle genres zoals, disco, funk, pop, soul tot in de puntjes beheerst zal zorgdragen voor de muzikale omlijsting. Alle informatie en voor inschrijving kan iedereen terecht op www.btml.nl. Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een prachtige dag van te maken tijdens het ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’.

Foto: Rob Jansen

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).