‘Het is leuk en gezellig bij Dachser’

275 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Marko Slierendregt, Long Distance Planner bij Dachser Netherlands BV. Ik werk nu al vijf jaar bij Dachser, waar ik de ritten van A naar B plan, die niet bij ons eigen bedrijf worden geladen. Daarbij verwerk ik de orders en help ik de chauffeurs aan de balie. Eigenlijk is het heel divers werk.”

Is Dachser een leuk bedrijf?
“Dachser is een familiebedrijf en dat merk ik iedere dag. Het is leuk en gezellig bij Dachser. De onderlinge sfeer zorgt ervoor dat we goed kunnen samenwerken. Als er een feestje wordt gegeven, is de baas er altijd bij.”

Vrije tijd?
“Mijn hele weekend draait om voetbal: op zaterdag sta ik aan de kant bij mijn drie zonen en zondag voetbal ik zelf, met een heel leuk en aardig team. En ik vind het heerlijk om af en toe een serie of een film te kijken.”

Wat heb je met de Liemers?
“De verschillende dorpen en de gezelligheid in de Liemers spreken me aan. Bijvoorbeeld tijdens het carnaval of de kermissen. Maar ook voor een rustige wandeling of fietstocht kun je hier goed terecht. Er zijn prachtige routes te vinden in de Liemers.”

Wat is het mooiste plekje?
“Dat is natuurlijk mijn eigen dorpje Westervoort. Een heel sfeervol dorp met veel activiteiten. De mensen komen vaak samen. Met kerst geniet ik van al die lichtjes in Westervoort, maar ook met carnaval is het heel gezellig.”

Wil je zelf nog iets kwijt?
“Wat mij opvalt, is dat er heel veel geïnvesteerd wordt in de omgeving. Er wordt overal gebouwd. Ik vind dat een hele goede ontwikkeling. Het trekt mensen aan. En dat is goed voor de regio.”

Foto: Eva Peters

Door Kyra Sannes

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!