Isseltaler Musikanten starten jaar met twee nieuwe nieuwjaarsconcerten

79 Views

ZONDAG 6 JANUARI IN ANGERLO

In januari 2019 gaan de Isseltaler Musikanten op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven.

De Isseltaler Musikanten willen met hun ‘tournee’ zoveel mogelijk blaasmuziekliefhebbers in de regio de gelegenheid geven om een sfeervol en gezellig nieuwjaarsfeest met Egerländerblaasmuziek mee te maken.

Op zondag 6 januari 2019 geven de muzikanten het eerste nieuwjaarsconcert in Angerlo, daar concerteren de muzikanten onder leiding van dirigent Cyrille van Poucke om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a. De zaal gaat open om 10.30 uur.

Rechtstreeks naar het facebookevenement

De toegangskaarten à € 8,50 voor het concert zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch of per e-mail gereserveerd worden: 026-382 02 45 / info@isseltalermusikanten.nl, of via de agenda op de website www.isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen.

ZONDAG 13 JANUARI IN LAAG-SOEREN

In januari 2019 gaan de Isseltaler Musikanten op tweee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven.

Op zondag 13 januari 2019 staan de muzikanten met het nieuwjaarsconcert om 11.30 uur op de planken van Hotel Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren. De Harmonie is gevestigd aan de Harderwijkerweg 35. De zaal gaat open om 10.30 uur.

Rechtstreeks naar het facebookevenement

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

1 Comment

  1. Jo Beumer

    Ik heb onlangs deze muzikanten in Babberich gehoord en kan van harte aanraden het nieuwjaarsconcert te bezoeken!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!