Jan Biggel verhoogt topsfeer op Blauwe Maondag in Loo

49 Views

Blauwe Maondag (maandag 20 februari) in Loo wordt een groots spektakel. Carnavalsvereniging De Nathalzen biedt niet alleen de optocht, maar ook een dagvullend feest. Een paar weken vóór Blauwe Maondag is topartiest Jan Biggel aan het programma toegevoegd. De Brabander is momenteel een van de meest geliefde artiesten in het carnavalscircuit.

Carnavalsmaandag in Loo heet al vele jaren Blauwe Maondag. Vele feestvierders uit de regio komen samen voor een oergezellige, gemoedelijke feestdag. Die begint met een carnavalsontbijt (9.30 uur) en pre-party op het buitenplein, gevolgd door de optocht (11.11 uur) door de schitterend versierde straten van Loo. Inmiddels zijn er al de nodige inschrijvingen binnengekomen. Inschrijven voor de optocht is nog steeds mogelijk via www.nathalzenloo.nl.

Feest in de hoogste versnelling
Direct na de optocht gaat het gratis toegankelijke feest in de zaal (schuttersgebouw Willem Tell) in de hoogste versnelling. Deejay en rasentertainer Robert Pouwels houdt de feestende menigte van de eerste tot de laatste minuut in beweging. Tussendoor zijn er optredens van bezoekende dweilorkesten. Als klap op de vuurpijl betreedt Jan Biggel het podium van De Nathalzen.

De Brabantse succeszanger is het brein achter vele bekende carnavalskrakers, waaronder Ons Moeder Zeej Nog dat vandaag de dag op geen enkel feestje nog ontbreekt. Speciaal voor dit carnavalsseizoen bracht Jan Biggel de carnavalshit Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait uit. Bij carnavalsvereniging De Nathalzen waar prins Wery Hugen en adjudant Berry ‘Kip’ Stevens regeren, mogen zo’n artiest en feestnummer natuurlijk niet ontbreken.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!