‘Je wilt echt samen iets moois creëren’

21 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Marc Hermsen, ik woon in Westervoort. Mijn bedrijf is MH Tekenwerk.”

 

Bedrijf?

“In 2010 ben ik voor mezelf begonnen. Midden in de bouwcrisis was er weinig werk bij mijn werkgever. Daarom ging ik het zelf proberen: ik groeide van het tekenen van kleine uitbouwen, naar grotere verbouwingen, naar wat ik nu allemaal doe. Ik ontwerp en begeleid bouwprocessen van idee tot aan oplevering. Dakkapellen, uitbouwen, vrijstaande woningen, appartementencomplexen. Eigenlijk alles wat een architectenbureau doet. Mijn werk is heel divers. Een dakkapel is heel anders dan een hotel, maar het blijft leuk om een opdrachtgever weer te verrassen met een echte oplossing, waar ze zelf niet op konden komen. Dat is de kers op de taart.”

 

Vrije tijd?

“Ik heb twee kinderen, daar ben ik erg druk mee. Zij voetballen en als het kan, doe ik dat zelf ook graag. In de zomer stap ik ook nog wel eens op de motor.”

 

De Liemers?

“Ik ben hier geboren en getogen, dan krijg je automatische een band met je omgeving. De mentaliteit is hier heel anders dan in de randstad. Daar is het vaak ‘mijn werk is klaar, punt’. Als je hier aan een project begin, wil je echt samen iets moois creëren.”

 

Mooiste plekje?

“Westervoort, natuurlijk. Daar liggen mijn roots.”

 

Lokaal?

“Ik werk vooral in Gelderland, maar ook in Katwijk en Zwolle heb ik projecten gedaan. In Katwijk heb je met de zee hele andere uitdagingen dan hier. Die afwisseling maakt het leuk.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!