Jongeren ontdekken techniek op de Techniekdag de Liemers

279 Views

Op zaterdag 18 april a.s. vindt weer de Techniekdag de Liemers plaats.  Locatie is dit jaar Müller European Truck en Trailer Care aan de Dijkgraaf 24 in Duiven.

Waarom een Techniekdag?
Om in de toekomst te kunnen voldoen aan de vraag van de markt, is het belangrijk dat meer jongeren kiezen voor een technische studie. Doel van de Techniekdag is kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar de kans geven techniek te ontdekken. Deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen laten op de Techniekdag door middel van doe-activiteiten zien hoe leuk en breed techniek is.  Alle aspecten en niveaus komen deze dag aan bod.

Deelnemen
Bedrijven worden van harte uitgenodigd hun bedrijf te presenteren aan de technici van de toekomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden als deelnemer kan via de website van de Techniekdag: www.techniekdag.nl/techniekdag-de-liemers.

Initiatiefnemers
Techniekdag de Liemers wordt georganiseerd door VNO NCW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers. In de projectgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven:  Muller European Truck en Trailer Care, Liemers College, Technoplaza,  Installatiewerk Achterhoek Rivierenland, Kremer Installatietechniek,  Welling Bouw|Onderhoud

De Techniekdag op zaterdag 18 april vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden als bezoeker is niet nodig.

De werkgroep Techniekdag
Vlnr: bovenste rij: Teun Hofman (Müller), Tjerry Verhoeven (VNO NCW), Wim Visser (Welling Bouw|Onderhoud), Niek Frijstein (Kremer), Stefan de Jong (Lindus), Anton Muller (Müller), Renate Berndsen (Lindus), Frank Boerboom (Technoplaza), Nienke Koning (Kremer)
onderste rij: Dennis van Huet (Installatiewerk), Harry Klein Koerkamp (Technoplaza), Albert Staring (Liemers College)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!