Jorick Franken: ‘Uitzicht over boerenvelden’

338 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Jorick Franken, ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen (een derde op komst!) in het buurtschap Greffelkamp bij Didam. Sinds 2006 werk ik bij INTER in Duiven. Daar ben ik Solutions Architect voor het Business team Medical. Ik houd me onder andere bezig met technisch ontwerpen, calculeren en het inregelen van onze oplossingen ter ondersteuning van onze sales- en projectgroepen.”

INTER?

“INTER is een audiovisueel systeem integrator. Dat houdt in dat we ons iedere dag bezighouden met het zoeken naar oplossingen, om onze klanten betere keuzes te laten maken in hun werk. Denk daarbij aan een chirurg die de juiste informatie op beeldschermen wil zien tijdens een operatie, of een beveiligingsmedewerker die een pand via camera’s in de gaten kan houden. Deze oplossingen liggen vaak binnen het audiovisuele of ICT-vlak. Het is een leuke uitdaging om voor elke vraag de best passende oplossing te vinden én realiseren!”

Vrije tijd?

“Dan doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ook vind ik het fijn om rondom huis bezig te zijn met wat er zoal moet gebeuren. Daarnaast zijn mijn vrouw en ik actief bij de carnavalsvereniging ‘De Vrolijke Drammers’ uit Loil en bouwen we ieder jaar met onze vriendengroep een carnavalswagen voor de optocht in Didam.”

Liemers?

“De Liemers is een mooie, veelzijdige streek met veel natuur en actieve dorpen. Het is de plek waar ik ben opgegroeid en waar ik nog steeds met veel plezier woon.”

Mooiste plekje?

“De Liemers kent veel mooie plekjes, maar het allermooiste plekje, daar woon ik zelf! Iedere ochtend kijk ik over de boeren velden met in de verte de dorpen Didam en Loil. Het uitzicht is altijd net iets anders, maar even mooi!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!