Jos van Zijl vrijwilliger van het jaar bij duikteam SAL

60 Views

Tijdens het jaarlijkse kaderfeest van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) uit Lobith werd Jos van Zijl uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.
Ieder jaar organiseert duikteam SAL een kaderfeest om al haar vrijwilligers te bedanken voor hun inzet als trainer, duikinstructeur, vuller, bardienstmedewerker, bestuurslid of een van de vele andere vrijwilligers functies. Alle vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging is wat onze club zo bijzonder maakt. De club heeft een groot kader en jaarlijks wordt daarvan iemand extra in het zonnetje gezet door hem of haar uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar. Dit jaar ging deze eer naar Jos van Zijl. “Jos heeft zich dit jaar enorm ingezet voor de pr van onze vereniging en de duiksport in het algemeen. Door onder andere het maken van foto’s en filmpjes bij activiteiten, het maken promotiemateriaal en het jaaroverzicht is Jos een onmisbare vrijwilliger”, aldus Wilbert Stapelvoort, voorzitter van duikteam SAL.
Duikteam SAL geeft lessen aan beginnende en gevorderde duikers vanaf 14 jaar. Ook bieden wij speciale jeugdlessen voor kinderen vanaf 10 jaar en starten wij dit najaar met “Snorkel je Fit”, een programma speciaal voor senioren. Wil jij kennis leren maken met Jos en zijn gezellige vereniging? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende introduik via www.subaqualibera.nl. Hier vind je ook meer informatie over opleidingen, jeugdlessen, kinderfeestjes en Snorkel je Fit.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!