Jubileumfeest van Muziekvereniging St. Andries met een oranje tintje

52 Views

Zaterdag 25 November jl. heeft Muziekvereniging St. Andries haar 70 jarig jubileum gevierd met een groots jubileumfeest met als titel ‘We are the music, you are the voice’.

De avond begon met een felicitatie moment voor genodigden. Zaal Gieling stroomde daarna al snel vol. St. Andries opende, in nieuw concerttenue, samen met de 6 koppige coverband Storm het feest met ‘let me entertain you’, gevolgd door verschillende bekende nummers van swingende uptempo nummers tot rustige ballads.

De avond werd even onderbroken toen burgemeester Rik de Lange het podium betrad en de jubilerende vereniging toesprak. Aan het eind van zijn speech werd oud-voorzitter Willy Driessen met zijn echtgenote met bijzonder welverdiende mooie woorden in het middelpunt gezet. Willy werd koninklijk onderscheiden en benoemd als ‘Lid in de orde van Oranje-Nassua’ voor jarenlange inzet voor Muziekvereniging St. Andries en voor Carnavals-vereniging De Deurdreiers, waar hij ook bestuurslid is.

Na deze mooie onderbreking werd het programma vervolgt met nummers zoals ‘Sky on fire’ en ‘You are the Voice’.

Het deel van de samenwerking werd afgesloten met de slagwerkgroep van St. Andries en de band met het nummer ‘Amigo’ van ‘Chef’special’, dat werd ingeleid met een overdonderd slagwerkoptreden. De rest van de avond was aan de muzikanten, zanger en zangeres van ‘Storm’, de leden van St. Andries deelden mee in de feestvreugde.

Muziekvereniging St. Andries kan terugkijken op een geweldig mooi en geslaagd jubileum.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).