Juist in de hitte denken we soms ook aan Sinterklaas

52 Views
Hij woont in Spanje en daar kan het ook behoorlijk warm zijn. Helemaal niet vreemd dat we nu soms ook al aan Sinterklaas denken. Het Sinterklaasfeest lijkt nog ver weg, maar voor je het weet liggen de pepernoten weer in de schappen van de supermarkt.
De organisatie van De Grote Sinterklaasshow is in ieder geval al enthousiast bezig met de voorbereidingen voor dit spektakel, want op zondag 18 november 2018 belooft het met maar liefst vier voorstellingen een groot feest te worden in zaal De Ogtent in Duiven. Deze interactieve en spiksplinternieuwe Sinterklaasshow kenmerkt zich door de inmiddels bekende formule van een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassingsoptreden voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Na afloop is er natuurlijk ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

De online kaartverkoop is inmiddels gestart, dus kijk voor meer informatie, tijden en voorverkoopadressen op www.grotesinterklaasshow.nl 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).