Jumbo Heemskerk nieuwe hoofdsponsor Kunstwerk!

125 Views

Jumbo Heemskerk timmert flink aan de weg in Zevenaar en zal vanaf het nieuwe theaterseizoen, welke eind augustus a.s. start, de nieuwe hoofdsponsor worden van Kunstwerk!. Hiermee volgt Jumbo Heemskerk, Rabobank Arnhem en omstreken op als hoofdsponsor van Het Musiater. Doordat Het Musiater al een paar jaar onderdeel is van Kunstwerk! is de sponsoring nu ook voor Kunstwerk!.

Zichtbaarheid sponsoring

De sponsoring zal zichtbaar zijn doordat de Rabobankzaal in Het Musiater nu wordt omgedoopt tot Jumbo Heemskerk zaal. Achterop de toegangskaarten prijkt het logo van Jumbo Heemskerk, de bewegwijzering borden in Het Musiater worden aangepast en Jumbo Heemskerk krijgt zijn eigen Walk of Fame tegel in de foyer.

Overigens blijft de Rabobank Arnhem en Omstreken Kunstwerk! nog steeds ondersteunen d.m.v. sponsoring.

Samenwerking

Er was al een verbinding door de unieke samenwerking van vorig jaar met de voorstelling van Hans en Grietje, waarbij het publiek kon sparen voor gratis kaartjes voor 4 voorstellingen in Het Musiater, bij aankoop van boodschappen bij Jumbo Heemskerk.

Dit was zo’n groot succes dat er dit jaar gekozen is voor maar liefst 6 voorstellingen van de Kleine Zeemeermin. De spaaractie start op 20 augustus en de 6 voorstellingen zijn op maandag 15 en dinsdag 16 oktober a.s. in Het Musiater. Zo heeft iedereen de tijd om een volle spaarkaart te krijgen.

Logische keuze
Voor directeur Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk was de sponsoring van Kunstwerk! een logische keuze. “Graag willen wij ons steentje bijdragen aan een levendig en actief Zevenaar, waar het prettig leven, wonen, werken en winkelen is. Dan is het niet meer dan logisch om de Culturele voorziening in de Liemers ook te ondersteunen”, aldus Jan Heemskerk.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).