Kinderboerderij Rosorum collecteert voor Jantje Beton

18 Views

Vrijwilligers van kinderboerderij Rosorum collecteren van 8 tot en met 13 maart voor Jantje Beton. Het mooie is dat de helft van de opbrengst die de collectanten in Zevenaar ophalen voor de kinderboerderij is.

 Eén op de drie kinderen speelt bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is het vaak onmogelijk. En steeds meer kinderen kunnen niet naar een club of vereniging. Spelen is belangrijk! Jantje Beton bevordert het vrije buitenspelen van kinderen.

Ook op de kinderboerderij is een mooie speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Helaas is de kinderboerderij vanwege de lockdown nu niet open en vallen ook daar veel inkomsten weg. Deze collecte is dus ook voor de kinderboerderij van groot belang om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Digitale collectebus
De deze tijd hebben steeds minder mensen nog kleingeld in huis, maar gelukkig bestaat er tegenwoordig ook de digitale collectebus van de kinderboerderij. Via de link www.jantjebeton.digicollect.nl/kinderboerderij-rosorum  op de site van Jantje Beton,  is het mogelijk een bijdrage over te maken. Dus als u de collectant heeft gemist of u heeft geen kleingeld in huis, is er toch een mogelijkheid om deze goede doelen financieel te steunen.
De kinderboerderij rekent op de steun.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!