Kinderboerderij Rosorum vanaf 14 juni weer beperkt open

112 Views

In verband met de Corona maatregelen heeft kinderboerderij Rosorum half maart haar poort moeten sluiten. Nu de maatregelen weer versoepeld zijn, kan de kinderboerderij weer open. Vanaf zondag 14 juni zijn bezoekers weer welkom op woensdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.30 uur.

Er is hard gewerkt om het terrein in te richten volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er eenrichtingsverkeer op de kinderboerderij is ingevoerd. De gebouwen zijn helaas gesloten voor publiek, waardoor het ook niet mogelijk is van de toiletten gebruik te maken. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de speeltuin en kunnen dieren in de Knuffelweide worden aangehaald.

Reserveren

Belangrijk om te weten is dat er maximaal 25 bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig mogen zijn. Daarom is er een reserveringssysteem opgezet. Via de website www.kinderboerderijrosorum.nl kan een tijdslot van anderhalf uur gereserveerd worden voor een bezoek. Je hebt dan gegarandeerde toegang. Kom je spontaan aan de poort dan ben je welkom als er plaats is. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de gemaakte kosten enigszins op te vangen. Sinds kort is er een PIN-apparaat aanwezig. Vanaf nu is het in principe niet meer mogelijk met contact geld te betalen.

Financieel steunen

Door dat de kinderboerderij heeft moeten sluiten, zijn er inkomsten misgelopen. De kinderboerderij zat al niet zo ruim in haar financiële jasje, maar nu is zij extra gedupeerd. Daarom is er een Doneeractie opgezet. Natuurlijk kan je ook een dier sponsoren. Bedrijven die Rosorum een warm hart toedragen, kunnen ‘Vriend van de kinderboerderij’ worden.

Op de website www.kinderboerderijrosorum.nl is alle informatie te vinden om de kinderboerderij te steunen.

 Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en nadere informatie te vragen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!