Kinderburgemeester Lars en burgemeester Huub Hieltjes brengen kerstkaarten naar Thuvine

74 Views

Lars Evers is 8 december officieel benoemd als kinderburgemeester. Eén van zijn ideeën is om aandacht te hebben voor ouderen en zeker in deze tijd van corona. Vanuit IKC de Groene Ring zijn de leerlingen met een mooi initiatief gekomen. In alle klassen is een gesprek geweest over samenzijn en wat je voor elkaar kunt betekenen, zeker in deze bijzondere maand december. Een aantal leerlingen uit verschillende klassen hebben in de leerling arena besproken welke ideeën er in de klassen zijn geopperd om het samenzijn in deze periode te versterken. Alle kinderen vinden het heel belangrijk om aandacht te hebben voor de oudere en eenzame medemens. Daarom willen ze hen kerstwensen brengen met kerstkaarten en een spandoek voor in de gezamenlijke ruimte van Thuvine. Vandaag hebben burgemeester Huub Hieltjes en kinderburgemeester Lars Evers de kerstkaarten en het spandoek bij Thuvine afgegeven.

Vanuit IKC het Klokhuis zijn er ook prachtige kerstkaarten gemaakt. Deze kaarten worden ook bezorgd bij ouderen in verzorgingstehuizen.

Burgemeester Huub Hieltjes: “Mooi dat jonge kinderen bezig zijn met het aandacht hebben voor elkaar. Dit maakt mij een dankbare en trotse burgemeester! Samen met Lars heb ik alle kaarten weggebracht. In deze tijd is het belangrijk aandacht te hebben voor elkaar. Gelukkig mogen we nog een ommetje maken en een ander blij maken door een kaartje in de bus te doen.“

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!